Home Forums ASE Support Alignment problem with galleries Mozilla/Chrome

This topic is: not resolved
Viewing 3 posts – 1 through 3 (of 3 total)
  • Author

    Posts

  • #11619

    Reply

    Hardy

    Participant

    Hello everyone,

    First of all, I need to warn you : I’m a complete beginner when it comes to code, and to make it worse I’m french (sorry for the bad english, btw) 🙂 I’m currently working on a journalisme school project for a website for which I chose ASE and the Novella theme.

    Right now, I’m testing all the diferent ASE features available, and I noticed a problem regarding the galleries : the way images align isn’t the same whether you’re using Chrome or Mozilla, or whether you’re using a Mac or a Windows computer. It looks better on Mozilla than on Chrome, but the alignment is never perfect. Is there any solution to this problem ? Is there a problem with the pictures themselves ?

    [EDIT] Here’s my test article where you can see what I’m talking about : https://terminuseurope.fr/test-lala/

    Thanks in advance for your help, hope my question wasn’t stupid !

    Regards,

    Alix

    • This topic was modified 4 years, 10 months ago by Hardy.

    #11655

    Reply

    Hyun Supul

    Keymaster

    Hi I looked at your website. Maybe I am missing something but I didn’t see the difference between Chrome and Mozilla. Here are my screenshots
    Chrome
    Mozilla

    I will take a look at the website on a Mac tomorrow when I have an access to a Mac. Thank you for using ASE and Novella.

    #11673

    Reply

    Hardy

    Participant

    Hello Hyun, thanks for replying. I actually realized that it didn’t depend on the browser. The “problem” actually occurs when you zoom out then zoom in : the spacing between pictures changes doesn’t go back to normal. But that’s ok, it’s not such a big deal as I first feared.

    Cheers !

Viewing 3 posts – 1 through 3 (of 3 total)
Reply To: Alignment problem with galleries Mozilla/Chrome