Home Forums ASE Support New update seems to have broken some things

This topic is: resolved

Tagged: 

Viewing 4 posts – 1 through 4 (of 4 total)
  • Author

    Posts

  • #13683

    Reply

    Will Yurman

    Participant

    Hi,
    Since updating to 1.9.5 I’m seeing two problems.

    1. I have a number of one picture galleries and the image won’t display if I select parallax for the layout or they display incorrectly. I had to switch to the Hero layout for most of the stories. But I left this one for you to examine.
    https://www.thelionsroaratpsu.org/home/all-in-her-head/

    2. I have a vimeo video embedded. I want it 100% wide. But suddenly it won’t display that way.
    https://www.thelionsroaratpsu.org/home/navigating-rio/
    It was displaying at 100% until the update.

    I haven’t changed anything else on the site, so I’m assuming it’s the update?
    I’m seeing the problem on both Chrome and Safari on a Mac.

    thanks,
    Will

    #13684

    Reply

    Hyun Supul

    Keymaster

    Hi I will try to address these issues ASAP.

    #13687

    Reply

    Hyun Supul

    Keymaster

    Hi Will, I released 1.9.5.1 which should be available now. I think this should fix those issues. https://wordpress.org/plugins/aesop-story-engine/

    • This reply was modified 4 years, 6 months ago by Hyun Supul.

    #13691

    Reply

    Will Yurman

    Participant

    Thank you!! And thank you for working on the other changes for the next release. Really appreciate all your help.

Viewing 4 posts – 1 through 4 (of 4 total)
Reply To: New update seems to have broken some things