Home Forums ASE Support Photo not displaying on iPad

This topic is: resolved
Viewing 4 posts – 1 through 4 (of 4 total)
  • Author

    Posts

  • #13704

    Reply

    Will Yurman

    Participant

    I’ve got a photo in a gallery that won’t display on an iPad or iPhone. At least two different people on iPads are seeing the same problem.
    It looks fine on my laptop.
    https://www.thelionsroaratpsu.org/home/sanfilippo/
    It’s 1/3 of the way down the page, a photo of a boy, shot from behind, looking up at a TV.
    Gallery 396.
    I deleted the gallery and rebuilt it, but still have the problem.
    Not sure what’s wrong.
    thanks

    • This topic was modified 4 years, 2 months ago by Will Yurman. Reason: added iPhone

    #13706

    Reply

    Will Yurman

    Participant

    I tried resaving the original photo and building a new gallery from scratch. Still not displaying.
    The new gallery on the post is #400

    #13707

    Reply

    Hyun Supul

    Keymaster

    Hi Will,
    It seems to me that this problem is present with iOS 10.0, but not with 10.1. Can you check the version of your iPad, and see if the problem goes away with 10.1?

    #13709

    Reply

    Will Yurman

    Participant

    Hi Hyun,
    I upgraded to 10.1 and that fixed the problem. Now I just need to get everyone to upgrade 🙂

    Is the issue a predictable one? Is there a way to build posts to avoid it? I’m worried about how many people on iPads may still be on 10.0 – especially among my many bosses.

    thanks for the quick reply. Really appreciate it.
    best,
    Will

Viewing 4 posts – 1 through 4 (of 4 total)
Reply To: Photo not displaying on iPad