Home Forums ASE Support Stacked parallax not working

This topic is: resolved
Viewing 6 posts – 1 through 6 (of 6 total)
  • Author

    Posts

  • #9624

    Reply

    Boris de Jong

    Participant

    Hi,

    Kerouac under Chrome on Win7. Stacked Parallax isn’t working. I sent in this error months ago… is there a fix?

    #9629

    Reply

    Boris de Jong

    Participant

    So the error # was apparently closed in Github (https://github.com/bearded-avenger/aesop-core/issues/158) saying Aesop 1.4 fixed it, but on my article https://brain.freedomlab.org/?p=35, it’s still alive as heck and I’m on Aesop 1.4 I believe.

    I love parallax but I’ve never useed it because this keeps wrecking the experience in Chrome. And everybody uses chrome.

    #9631

    Reply

    Boris de Jong

    Participant

    I disabled the parallax in the post I mention here because I need something that works.

    #9639

    Reply

    Michael Beil

    Keymaster

    Yes, we fixed that bug. Can you take a screenshot with the parallax gallery bug?

    #9688

    Reply

    Chris Haugen

    Participant

    I also seem to be having this issue (just purchased Novella – v1.3.1, and have Aesop Story Engine v1.6.3).

    Online sample here – https://www.junctionbox.productions/aesop/cobuilt/itsinthecan/

    Several stacked parallax galleries – all seem to work in Safari/Firefox…but not in Chrome.

    Let me know if I can provide any additional info.

    Thanks!

    #9697

    Reply

    Michael Beil

    Keymaster

    Hey Chris,

    First off, fantastic story! And secondly, let me see if we can’t get this resolved as quickly as possible.

    When at look at your post in Chrome, everything looks great and all galleries show.

    Can you visit this site and send me the details of what you are running when in Chrome? https://supportdetails.com

    You could either send me a screenshot in a private reply or send an email to michael@aesopinteractive.com.

Viewing 6 posts – 1 through 6 (of 6 total)
Reply To: Stacked parallax not working